schiuri second hand de vanzare si clapari in Timisoara.

Home | Un internet fara reclame nedorite | SCHIURI CARV second hand | snowblades | Snowskates /Snowdeck/ Bideck | snowboard | CLAPARI | Clapari/schiuri de tura | Casti de schi | Bete de schi. | Expediere. Tarife. Conditii | Intrebari frecvente | CONTACT: 0721 34 78 64 | PROMOTII | Accesorii | Gugal
Gugal

Domnului Gugal si Dumneavoastra, stimati cumparatori, cu multumiri!


Buna ziua, buna seara, buna dimineata Domnule Gugle, salutari si sarut mana stimatei Dumenavoastra Doamne! Buna ziua stimati cumparatori!


Oferim si noi schiuri carv second hand , snowboarduri, placi de snowboard si clapari.


Avem si snowblades, snowboard sau snowskates.


Schiurile nu sint la Arad, nici la Craiova sau Calarasi ci la Timisoara.


Vindem schiuri second hand, vindem snowboarduri (dar nu asa de multe), ski, schi, toate second, echipament schi dar si echipament de ski, ca cine mai stie cum se mai scrie schi in romaneste? Vindem echipament de ski pentru copii sau schiuri pentru adulti.


 Aveti schiuri? Avem schiuri. Aveti skiuri? Avem si skiuri, bineinteles.


Marcile schiurilor sint salomon, rosignol, atomic, volkl, elan, fischer, avem echipamente de schi de la dynastar (hai ca astia sint born si made in Chamonix Valley, sau , mai pe limba lui Voltaire sint "fabriques en France") sau chiar si techno pro sau weedze, nu ne e rusine cu ele ca sint tot asa de bune, avem clapari tehnica, dolomit, salomon, fischer, rosignol, head, nordica, raichle, dynafit, dynastar. Na, ca am uitat de Lange, avem si clapari Lange si Salomon (dar de astia am mai zis). Nu avem acum clapari Lowa, dar am avut - si doamne ce faini mai erau cu pompita lor. Vindem bete de schi (poate si cite un Leki, imperecheat cu vreun Gipron) bete de schi de fibra (hehe, da, avem o pereche!) bete de aluminiu sau de carbon sau bete telescopice. Bete de schi sau de dat pe spinare, ca se mai intimpla chiar daca nu e nici frumos si nici indicat. Impotriva betelor de schi pe spinare si dupa urechi vindem casti de schi, (Cebe, Weedze, Alpina, Invicta, Rox, Rossignol, Uvex). Echipamente de schi de tot felul.


Trimitem schiuri la Bucuresti si in toata tara. Expediem schiuri si clapari la Deva, la Iasi, la Ploiesti sau Constanta, Cernavoda sau Galati.


Multumim celor din Baia Mare, din Calarasi, din Sibiu sau Oradea, din Borsa (si chiar ne pare rau de km exteriori, sa stiti!! si daca am avea vreme ce bucurosi vi le-am aduce la poarta) sau Brasov, Cluj sau Botosani ca au avut incredere si au comandat echipament de schi de la noi. Multumim domnisoarei care a luat schiul cu bricheta, ca a inteles ca e doar o reparatie ca oricare alta si ii dorim sa se dea bine pe ele.


Sintem in Timisoara, cauta-ne la unchiul Gugle cu echipament schi Timisoara sau schiuri second hand Timisoara sau cu schiuri second hand si ne vei gasi si pe noi.


Cauti ski Arad, schiuri Lugoj, echipament de schi Caransebes sau Resita? Da o fuga la noi sau spune-ne sa le trimitem ca nu te pacalim!


Trimitem skiuri (dar si schiuri) la Piatra Neamnt, schiuri second hand la Botosani, da, la Ramnicul Valcea, in expeditii succesive la aceeasi adresa- si multumim cu aceasta ocazie echipei de fotbal (sau de ce o fi) care locuieste acolo :)). Trimitem echipament de schi la Cluj, echipament de schi la Calarasi sau Simeria, Orastie sau Sighetul Marmatiei, schiuri second la Targu Mures, la Reghin, la Miercurea Ciuc -  schiuri carv la Odorheiul Secuiesc la Baia Mare, sau Sibiu. Culmea, mai trimitem si la Oradea, desi acolo ati putea lua schiuri bune si de la fata locului. Daca nu ne plimbam noi prin tara, de ce nu s-ar plimba schiurile noastre? Sa vada si ele dulcele targ al Iesilor, ca tare ne-a placut si noua. Mai rar trimitem la Predeal si Sinaia, dar putem multumi mai multor cumparatori din Azuga.


Cauta-ne si cu vand schiuri, vind skiuri, vind ski, vand ski second, schiuri la reducere, oferta de pret, schiuri la oferta, reducere, ski, schi, clapari, schi alpin, ski alpin, rosignol, salomon, skiuri volkl, skiuri elan, skiuri blizzard, skiuri k2, schiuri dynastar, schiuri de ocazie in timisoara,schiuri de copii, skiuri pentru copii, ski junior, schi junior, echipament schi de copii, echipament de ski pentru copii . Sigur ne vei gasi, dar poate si mai la mijlocul- coada listei, ca e drept ca mai sint si altii care fac asta.


 Indiferent cum ne-ai cautat, daca ne-ai gasit sintem gata sa iti trimitem schiuri decente, verificate, poate nu impecabile  dar schiuri pe care se poate schia fara probleme, schiuri ce mai au "rezerva" adica mai pot fi reparate de acum inainte. Ca noi nu incurajam reparatia de dragul reparatiei si talpa facuta oglinda in detrimentul canturilor. Ne mai roade si pe noi sa pornim slaiful de la wintersteiger si sa dam pina ies scintei, dar parca e pacat de schiuri. Ni se pare mai sanatos un schi cu citeva zgirieturi dar care mai poate fi reparat mai incolo.


Nu vindem schiuri de fitze, iar daca cauti asa ceva te rugam sa intelegi ca nu avem si sa cauti altundeva. Ne permitem si noi sa ne alegem clientela si sa spunem ca inainte sa vrei schiuri de wordcup 2014 second hand si ieftine ca sa se asorteaza cu masina si prietena, ar trebui sa cunosti macar o parte din decalogul schiorului.


Dar hai sa nu dam lectii si sa nu facem pe grozavii, ca pina si acest public raspunde la salut, semn ca nu totul e pierdut.


Avem si am vrea sa vindem schiuri carv si clapari, toate marimile, mai bune sau mai putin bune - dar toate bune de dus la zapada si de dat pe ele.


Nu vrem sa vorbim atita despre raza schiului sau despre side cut, spunem doar ca noi vindem schiuri de agrement, de placere, schiuri utilitare, schiuri de duminica sau week end, schiuri de dat in concediu sau in vacanta, schiuri de invatat plugul, derapajul, virajul cu schiurile incalecate si dupa aia cu ele aproape paralele. Ca pina la carving, aualeu, calea e destul de lunga si chiar nu o sa va incurce raza schiului nici la plug, nici la virajul derapat si nici mai incolo, doar daca nu ajungeti sa va dati intre jaloane. Va dorim insa sa ajungeti s-o taiati la schi sau sa schiati taiat, de pe cant pe cant, sa simtiti diferenta intre un schi cu raza mica sau unul cu raza mare.


Si sa nu credeti iar ca va privim de sus, noi, marii schiori, ca nu e cazul, am fost mai mult cu schiurile in miini decit cu ele in picioare iar de ceva vreme ne dam zilnic printre schiuri si prea putin pe schiuri. Asa ca, neexersind, mai uitam si ce am stiut.


Va multumim deci ca vreti la schi, ca vreti schiuri, ca vreti clapari si bete. Speram sa va bucurati de fiecare pereche de schiuri, de clapari sau de bete pe care le-ati luat de la noi (sau de la altii, ca nu e la noi sacul cu bucurie, ca sa impartim doar noi din el).


 


Facind acest text cu lexic specific, speram si noi ca toata lumea sa ne bagam in seama cu unchiu Gugle (cel care ne face lipeala cu Dumneavoastra, stimati schiori - cumparatori de schiuri) si il rugam din inima sa creada ca nu il luam la misto nici pe el si nici pe paianjanii lui care vin sa se uite ce mai e nou pe pinza, cite schiuri se mai leagana pe ea si cit mai e pina se rupe.


Coane Gugale, lasa-ne si pe noi prin zona, hai ca nu sintem rai, te rugam cit putem de frumos! Si iti promitem si tie, si clientilor nostri sa nu vindem schiuri de facut gardul cu ele - si daca va fi cazul, promitem sa mentionam acest lucru in textul de sub fiecare fotografie si sa le vindem mai scump cu mentiunea "materiale de constructii".


..................................................................6 februarie 2015


 

Schiuri second hand de vanzare. In Timisoara. Expediere posibila in toata tara.Telefon : 0721 34 78 64

schiuri si clapari, second hand, toate marimile

slatinicus@yahoo.com

dincolo
              de bani

Anunturi Timisoara

Vand schiuri si clapari . Schiuri de la 80 cm la 180 cm si aproape toate marimile de clapari, scoica sau in 4 clape.

skiuri, schiuri, ski, skiuri,skiuri alpin,schiuri carv,schiuri second,schiuri second hand,schiuri, schi, echipament de schi second, echipament de schi, clapari, bete de schi, casti de schi,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara,skiuri k2,salomon,oversize, radical,freeride,freestyle,offpiste, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri carve, skiuri carving, carving, second, rossignol, k2, dynafit, dynastar, volkl, salomon, elan

lot de schiuri. lot skiuri,skiuri second hand en gross, schiuri la pret de lot,schiuri de vanzare,vand schiuri,schiuri sh,schiuri second hand , vand casti,vand snowboard,clapari de vanzare , vand clapari, Schi online, schiuri online, schiuri de ocazie, schiuri second-hand, magazin online de schi, vânzare schiuri, vânzare online schiuri, ski de ocazie, ski second-hand, magazin ski online, vanzare ski, clapari de ocazie, clapari second-hand, clapari online, vanzare clapari, snowboard de ocazie, snowboarduri noi, snowboard online, vanzare snowboard, schiuri de copii, schiuri freeride, snowblade de ocazie, snowskate, schiboard, skiboard, bete schi de ocazie, bete schi second-hand, bete online, vanzare bete schi, magazin online schi, magazin online schiuri, reparatii schi, casca schi, casca snowboard, casti de ocazie, schiuri second hand de vanzare, schiuri de ocazie, skiuri de okazie,casti second-hand, rachete de ocazie,oferta schiuri si echipament schi fara concurenta, rachete second-hand, ceara schi,intretinere schiuri, vanzare schiuri second hand, schiuri de vanzare, schiuri carv,skiuri carve,schiuri second,schiuri second hand,skiuri carving,skiuri,skiuri schi, echipament de schi second, echipament de schi, clapari, bete de schi,ski, casti de ski,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri rossignol, skiuri carve salomon, skiuri carve elan, skiuri carve dynastar, skiuri carve k2, skiuri carve scott, skiuri carv dynafit, skiuri carve volkl, skiuri carv head, skiuri carve blizzard, paci snowboard burton,ceara ski, aparat ascutit canturi ,poze schiuri second hand,poze schiuri,modele schiuri,schiuri model carv,ski de viteza, ski freeride, schiuri freestyle, schiuri de slalom, schiuri second ghandschiuri noi schiuri second hand,accesorii schiuri,defectiuni schiuri,ceruit schiuri, reparat cant schiuri, radius, side cut, rayon, schiuri nervoase, skiuri cu personalitate, vanzare schiuri second hand modele VIP, accesorii snowboard,defectiuni snowboard,de vanzare schiuri carv si clapari, stare buna, preturi fara concurenta, ieftin, second hand, skiuri carv, schi carv, vand skiuri, vand schi, vind ski, ofera de pret,super pret la schiuri carv, modele carv, pret mic, skiuri la oferta schiuri,skiuri,schi,ski, vanzare, carv,carving,carvuri,vinzare, vinzare schiuri,vanzare echipament schi, clapari, clapari de schi schiuri carv,snowboard,placa de snowboard,schiuri , Magazin cu echipamente pentru sporturile de iarna. Echipamente second hand de cea mai buna calitate. alte articole de schi, Schiuri si snowboarduri, Schiuri magazine, preturi, oferte. Cea mai buna oferta, reduceri fara precedent, schiuri la pret redus, calitate maxima, schiuri de vanzare la cel mai mic pret,Comparati preturile magazinelor online, Schiuri gasiti cel mai mic pret, cumparati cel mai ieftin Schiuri din magazinul preferat Schiuri, Schiuri de vanzare, pret, lista de pret, ski, schi, forum schi, statiuni, schiuri, echipament de schi imagine, imagini, magazine, ieftin, ieftine,schiuri la preturi bune, preturi, oferta, oferte, compari, compara, cumparare, cumperi, arad,placi,snow,snowboard second hand,vand snowboarduri,second hand,ski,schi,ski second,echipament schi,echipament ski , echipament, timisoara,bete online, vanzare bete schi, magazin online schi, magazin online schiuri, ski arad,schiuri lugoj, skiuri piatra neamt,ski iasi,botosani echipament de schi cluj, echipament de schi deva,schiuri carv in orastie, schiuri de vanzare predeal, schi valea prahovei,schiuri second sinaia,schiuri second hand azuga,schiuri vatra dornei, schi muntii dornei, echipament de schi second,arieseni, straja,semenic, muntele mic, echipament de schi, clapari, bete de schi, casti de schi,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara,skiuri k2,salomon,oversize, radical,freeride,freestyle,offpiste, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri carve, skiuri carving, carving, second, rossignol, k2, dynafit, dynastar, volkl, salomon, elan , schiuri de vanzare, pret promotional, pret bun la schiuri second hand, vanzare schiuri

AlpControl Aluflex Armada Atomic Benoît Paris Black crows Black Diamond Blizzard Bohême Bumtribe DPS Dupraz Dynafit Dynamic Dynastar Elan Faction Fischer G3 Goode Hagan Head K2 Kneissl Kästle La Sportiva Line Majesty Merelli Movement Nordica Powderequipment Quechua Rossignol Salomon Scott Silvretta Stöckli The Faction Collective Trab Vertical V-Quest Voilé Völkl White Dot Zag