schiuri second hand de vanzare si clapari in Timisoara.

Home | Un internet fara reclame nedorite | SCHIURI CARV second hand | snowblades | Snowskates /Snowdeck/ Bideck | snowboard | CLAPARI | Clapari/schiuri de tura | Casti de schi | Bete de schi. | Expediere. Tarife. Conditii | Intrebari frecvente | CONTACT: 0721 34 78 64 | PROMOTII | Accesorii | Gugal
Intrebari frecvente

 
 
 
 
 
Alte intrebari tehnice pot fi trimise prin mail la adresa slatinicus@yahoo.com
 
sau la telefonul:
 
0721 34 78 64
 
Cind pot sa sun pentru informatii sau pentru o comanda?
 
Puteti suna zilnic de dimineata de la 8.30 pina la ora 20.00.
Puteti suna in toate cele 7 zile ale saptaminii.
 
 
 
 
 
 

Dictionar de termeni de schi francez- englez

Linkuri

Schiuri noi versus schiuri second hand

Legaturi de schi si de snowboard.

Cum sa aleg schiul fata de inaltimea mea?

Schiul carv trebuie sa iti ajunga intre barbie si nas. 

Sint incepator, imi trebuie un schi mai scurt?

Da, un schi mai scurt este mai manevrabil in cazul unui schior debutant. Ideal este insa sa nu coboriti sub nivelul barbiei, daca schiul este mult prea scurt el vi se va parea usor de manevrat la inceput dar, pe masura ce evoluati si coboriti o panta mai repede, nu veti avea o stabilitate buna pe el.
 
Un schi mai scurt este recomandat si persoanelor care au o greutate mai mica decit greutatea standard corespunzatoare inaltimii lor.

Sa imi iau un schi mai lung?

Un schi mai lung este potrivit unui schior bun-expert, in situatia in care acesta doreste sa faca viraje largi cu viteza foarte mare. Un schi lung este mult mai stabil atunci cind schiati cu viteza mare.
 
Un schi mai lung este recomandat si persoanelor care au o greutate mai mare decit greutatea standard corespunzatoare inaltimii lor.
 
Un schi mai lung este potrivit unei persoane care schiaza in mod agresiv.
 
Cum aleg schiurile pentru copilul meu?
 
Alegeti un schi a carui lungime sa ajunga din podea pina la barbia sau la nasul copilului. Puteti insa sa vedeti si tabelul "Alegerea schiurilor pentru Juniori".
 
 

Alegerea schiurilor pentru juniori

inaltimea schiorului (in cm)

Greutatea schiorului (Kg)

Inaltimea schiului (cm) :

Inaltimea schiului (cm)

Nivel

Schior avansat

Schior incepator / mediu

140-145

 

peste 45 de kg

140

135

sub 45 de kg

135

130

135-140

 

peste 40 de kg

135

130

sub 40 de kg

130

125

130-135

 

peste 35 de kg

130

125

sub 35 de kg

125

120

120-130

 

peste 30 de kg

120

115

sub 30 de kg

120

115

110-120

 

peste 25 de kg

105

100

sub 25 de kg

100

90

100-110

 

peste 20 de kg

90

85

sub 20 de kg

90

70

90-100

 

peste 15 kg

80

70

sub 15 kg

70

70

 


Vreau un schi care sa nu alunece repede pentru ca sint incepator!
 
Viteza de alunecare e controlata de schior (plug, viraj, derapare). Schiurile trebuie sa alunece.
Alegeti un schi a carui lungime sa ajunga din podea pina la barbia sau la nasul copilului. Puteti insa sa descarcati si tabelul "Alegerea schiurilor pentru Juniori".

Cum sa aleg legatura de schi?

Legatura de schi trebuie sa permite claparului sa intre in ea.
Legatura trebuie sa culiseze suficient de mult pentru a se potrivi pe masura claparului tau.
In general schiurile pe care le vindem au legaturi de rental, ceea ce inseamna ca o paleta larga de marimi de clapari pot intra in aceste legaturi.
Cind legatura nu culiseaza destul, am anuntat acest lucru pe site.
De asemenea, legatura trebuie sa fie potrivita cu greutatea ta. O legatura care poate fi reglata la maxim la 4.5 (45 kg) nu se potriveste unui schior de 70 de kg.

Ce inseamna indicatiile trecute pe site acolo unde este descris  tipul legaturii? 

Comanda: AA 104 Z

Lungime schi: 130 cm

Schi: Salomon Crossmax T

Side cut: 95/64/83

R: 12

Legatura: Salomon S 305, 0.75 - 4.5, fs

Pret: 50 euro 


Dupa numele legaturii (ex. salomon C504) apare scris 3 - 9 sau 4-11 sau 0.75 - 4.5. Aceste cifre se refera la greutatea schiorului care poate schia pe aceste schiuri. De exemplu, la un schi a carui legatura se regleaza de la 0.75 la 4.5 schiorul va trebui sa aibe intre 7.5 kg si 45 kg. Daca pe legatura este scris 3-11, legatura este adaptata unei persoane care are greutatea intre 30 de kg si 110 kg. Legatura se regleaza cu o surubelnita in functie de greutatea schiorului pentru ca ea sa se deschida in caz de accident (cazatura). Noi recomandam un reglaj cu 10  pina la 20 kg sub greutatea schiorului, pentru ca legatura sa se poata deschide mai usor in caz de cazatura mai urita.

In descrierea legaturii veti gasi si fs sau s
Acolo unde scrie fs, inseamna ca legatura se regleaza (culiseaza) atit pe fata f, cit si pe spate, s.
Daca apare scris doar s, inseamna ca acea legatura se regleaza (in functie de marimea claparului) doar prin deplasarea partii din spate, s, a legaturii.

 
Schiurile sint noi?
 
Nu, schiurile sint second hand.
 
In ce stare sint schiurile?
 
Schiurile sint in stare buna, cant ascutit, talpa impecabila sau avind zigirieturi superficiale care nu necesita nici o reparatie. TOATE SCHIURILE POT FI SCOASE DIRECT PE PIRTIE SI FOLOSITE. Starea talpii schiurilor poate fi vazuta in fotografii.
 
Pot vedea schiurile?
 
Da, esti binevenit sa vezi schiurile. Pentru aceasta trebuie insa sa fixezi o ora de intilnire la numarul de telefon afisat pe site.
 
Fiecare fotografie corespunde unui produs?
 
Da, fiecare schi (produs) a fost fotografiat in parte impreuna cu numarul de comanda corespunzator.
 
Pentru a vedea bine fotografiile trebuie sa:
 • dati clik pe imaginea care va intereseaza. O noua fereastra se va deschide.
 • sa maximalizati fereastra nou deschisa de la patratelul din dreapta.
 • sa apasati pe + - pentru a mari imaginea.

Puteti si sa descarcati fotografia care va intereseaza in calculatorul Dvs. (dupa ce ati dat click pe imagine pentru ca ea sa se deschida intr-o fereastra separata). Fotografiile sint facute cu rezolutie mare si va permit sa vedeti bine schiurile sau claparii.

Puteti si sa descarcati imaginea dorita in calculator si sa o deschideti cu vizualizatorul pe care il aveti. Veti avea un zoom, sau un buton +- care va va permite sa mariti si mai mult imaginea. Rezolutia fiind buna, puteti vedea toate detaliile.

 
Skiurile sint in Bucuresti? (Deva, Targu Jiu, Targu Mures, Cluj, Craiova, Satu mare, Baia Mare, Brasov, Campina, Iasi etc)
 
Nu, schiurile sint In Timisoara.
 
Schiurile pot fi expediate?
 
Da, schiurile pot fi expediate prin Fan Curier, conditiile, timpul in care ele vor ajunge la tine si tarifele le poti vedea aici (CLICK AICI!).
 
Este important sa cititi pagina legata de expediere.
 
Pentru orice colet expediat cu Fan Courier se va percepe si o taxa de impachetare / infoliere. Aceasta taxa este de 10 RON/colet.
Daca trebuie sa vi se trimita o pereche de schiuri si una de clapari, va trebui sa platiti doua impachetari , adica 20 RON.
 
Nu se pot trimite claparii montati pe schiuri, un astfel de colet este dificil de infoliat si de manipulat.
 
Impachetarea se face cu folie de impaletat si scoci. Produsele sint bine ambalate. In cei 4 ani de cind trimitem schiuri in tara, nu am avut deteriorari ale produselor expediate in timpul transportului.
 
 
Faceti reduceri de pret?
 
Reducerile si promotiile existente sint afisate pe pagina de PROMOTII a sitului.
 
Nu sint multumit de schiurile cumparate sau numarul claparilor nu mi se potriveste. Retururile sint posibile?
 
 
Da. Va trebui sa sunati cit mai repede dupa ce ati primit coletul pentru a discuta modalitatea de retur- schimb cu alt produs sau returnarea banilor.
 
Cine va plati cheltuielile de expeditie in cazul unui retur?
 
Cheltuielile de expeditie pentru retururi sint suportate de cumparator.
 
 
 schiuri si clapari second hand skiuri, ski, schi, schiuri second, skiuri, echipament ski, echipament ski

schiuri si clapari, second hand, toate marimile

slatinicus@yahoo.com

dincolo
              de bani

Anunturi Timisoara

Vand schiuri si clapari . Schiuri de la 80 cm la 180 cm si aproape toate marimile de clapari, scoica sau in 4 clape.

skiuri, schiuri, ski, skiuri,skiuri alpin,schiuri carv,schiuri second,schiuri second hand,schiuri, schi, echipament de schi second, echipament de schi, clapari, bete de schi, casti de schi,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara,skiuri k2,salomon,oversize, radical,freeride,freestyle,offpiste, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri carve, skiuri carving, carving, second, rossignol, k2, dynafit, dynastar, volkl, salomon, elan

lot de schiuri. lot skiuri,skiuri second hand en gross, schiuri la pret de lot,schiuri de vanzare,vand schiuri,schiuri sh,schiuri second hand , vand casti,vand snowboard,clapari de vanzare , vand clapari, Schi online, schiuri online, schiuri de ocazie, schiuri second-hand, magazin online de schi, vânzare schiuri, vânzare online schiuri, ski de ocazie, ski second-hand, magazin ski online, vanzare ski, clapari de ocazie, clapari second-hand, clapari online, vanzare clapari, snowboard de ocazie, snowboarduri noi, snowboard online, vanzare snowboard, schiuri de copii, schiuri freeride, snowblade de ocazie, snowskate, schiboard, skiboard, bete schi de ocazie, bete schi second-hand, bete online, vanzare bete schi, magazin online schi, magazin online schiuri, reparatii schi, casca schi, casca snowboard, casti de ocazie, schiuri second hand de vanzare, schiuri de ocazie, skiuri de okazie,casti second-hand, rachete de ocazie,oferta schiuri si echipament schi fara concurenta, rachete second-hand, ceara schi,intretinere schiuri, vanzare schiuri second hand, schiuri de vanzare, schiuri carv,skiuri carve,schiuri second,schiuri second hand,skiuri carving,skiuri,skiuri schi, echipament de schi second, echipament de schi, clapari, bete de schi,ski, casti de ski,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri rossignol, skiuri carve salomon, skiuri carve elan, skiuri carve dynastar, skiuri carve k2, skiuri carve scott, skiuri carv dynafit, skiuri carve volkl, skiuri carv head, skiuri carve blizzard, paci snowboard burton,ceara ski, aparat ascutit canturi ,poze schiuri second hand,poze schiuri,modele schiuri,schiuri model carv,ski de viteza, ski freeride, schiuri freestyle, schiuri de slalom, schiuri second ghandschiuri noi schiuri second hand,accesorii schiuri,defectiuni schiuri,ceruit schiuri, reparat cant schiuri, radius, side cut, rayon, schiuri nervoase, skiuri cu personalitate, vanzare schiuri second hand modele VIP, accesorii snowboard,defectiuni snowboard,de vanzare schiuri carv si clapari, stare buna, preturi fara concurenta, ieftin, second hand, skiuri carv, schi carv, vand skiuri, vand schi, vind ski, ofera de pret,super pret la schiuri carv, modele carv, pret mic, skiuri la oferta schiuri,skiuri,schi,ski, vanzare, carv,carving,carvuri,vinzare, vinzare schiuri,vanzare echipament schi, clapari, clapari de schi schiuri carv,snowboard,placa de snowboard,schiuri , Magazin cu echipamente pentru sporturile de iarna. Echipamente second hand de cea mai buna calitate. alte articole de schi, Schiuri si snowboarduri, Schiuri magazine, preturi, oferte. Cea mai buna oferta, reduceri fara precedent, schiuri la pret redus, calitate maxima, schiuri de vanzare la cel mai mic pret,Comparati preturile magazinelor online, Schiuri gasiti cel mai mic pret, cumparati cel mai ieftin Schiuri din magazinul preferat Schiuri, Schiuri de vanzare, pret, lista de pret, ski, schi, forum schi, statiuni, schiuri, echipament de schi imagine, imagini, magazine, ieftin, ieftine,schiuri la preturi bune, preturi, oferta, oferte, compari, compara, cumparare, cumperi, arad,placi,snow,snowboard second hand,vand snowboarduri,second hand,ski,schi,ski second,echipament schi,echipament ski , echipament, timisoara,bete online, vanzare bete schi, magazin online schi, magazin online schiuri, ski arad,schiuri lugoj, skiuri piatra neamt,ski iasi,botosani echipament de schi cluj, echipament de schi deva,schiuri carv in orastie, schiuri de vanzare predeal, schi valea prahovei,schiuri second sinaia,schiuri second hand azuga,schiuri vatra dornei, schi muntii dornei, echipament de schi second,arieseni, straja,semenic, muntele mic, echipament de schi, clapari, bete de schi, casti de schi,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara,skiuri k2,salomon,oversize, radical,freeride,freestyle,offpiste, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri carve, skiuri carving, carving, second, rossignol, k2, dynafit, dynastar, volkl, salomon, elan , schiuri de vanzare, pret promotional, pret bun la schiuri second hand, vanzare schiuri

AlpControl Aluflex Armada Atomic Benoît Paris Black crows Black Diamond Blizzard Bohême Bumtribe DPS Dupraz Dynafit Dynamic Dynastar Elan Faction Fischer G3 Goode Hagan Head K2 Kneissl Kästle La Sportiva Line Majesty Merelli Movement Nordica Powderequipment Quechua Rossignol Salomon Scott Silvretta Stöckli The Faction Collective Trab Vertical V-Quest Voilé Völkl White Dot Zag