schiuri second hand de vanzare si clapari in Timisoara.

Home | Un internet fara reclame nedorite | SCHIURI CARV second hand | snowblades | Snowskates /Snowdeck/ Bideck | snowboard | CLAPARI | Clapari/schiuri de tura | Casti de schi | Bete de schi. | Expediere. Tarife. Conditii | Intrebari frecvente | CONTACT: 0721 34 78 64 | PROMOTII | Accesorii | Gugal
Clapari de schi - alege pagina cu marimea cautata

-----------------------------------------------------------
Clapari second hand, pentru adulti si copii, toate marimile.
In Timisoara.
Expediere posibila in toata tara.--------------------------------------------

Instructiuni de navigare:
 
Faceti click pe marimea de clapari care va intereseaza!

Clapari marimile 51,50 49, 48, 47, Click aici!

Clapari marimea 46, 45, 44. Click aici!

Clapari marimea 43, 42, 41, 40. Click aici!

Clapari adulti marimile 39, 38, 37, 36. Click aici!

Clapari junior, marimile 39, 38, 37

Clapari marimea 36, 35, 34, 33. Click aici!

Pe fiecare pagina, claparii sint prezentati in ordinea descrescatoare a numerelor.
 •  Exemplu, in partea de sus a paginii numite "Marimea 49, 48, 47"  veti gasi marimea 49, dupa care marimea 48, dupa care marimea 47 . Daca marimea care va intereseaza este 48, va trebui deci sa coboriti in josul paginii.

Daca ezitati intre doua numere de clapari, alegeti intotdeauna numarul mai mare!
Toti claparii sint second hand.

marimi.jpg

 
Cum va alegeti numarul potrivit?
 
In mod normal numarul de la pantof se potriveste si la clapar.
 
In situatia cind comandati un clapar care va va fi trimis prin Fan Curier si nu puteti incerca claparul respectiv, alegeti un clapar cu unul - doua numere mai mare.
 
Nu va recomand sa comandati claparii cu 3, 4, 5 numere mai mari decit marimea pe care o aveti la pantofii de oras, veti putea schia in ei, dar la un moment dat va veti da seama ca sint prea mari. In jargonul de schi veti ajunge sa "luati virajul mai intii in clapari si dupa aceea cu schiurile".
 
Daca, pentru a va da seama de marimea care va trebuie mergeti sa incercati clapari noi in magazine, daca sinteti incepatori si nu ati mai incaltat clapari niciodata, va atrag atentia asupra citorva aspecte:
 
>un clapar de schi nu este un pantof, el este rigid si va parea incomod la prima incercare.
>in claparii de schi, pentru a aprecia bine marimea, trebuie sa stati cu genunchii flexati si NU cu genunchii drepti. Daca sinteti in aceasta pozitie- cu genunchii flexati, veti putea aprecia daca lungimea claparului este cea buna sau nu. Tinind piciorul drept, laba piciorului are tendinta sa coboare spre virful claparului si veti avea impresia ca degetele nu au loc.
 
Adoptarea acestei pozitii (cu genunchii flexati) elimina si senzatia de discomfort pe care o avem atunci cind stam cu genunchii drepti si cind simtim ca gamba este tinuta in spate de clapar. Faptul ca un clapar tine in spate e datorat formei claparului- aplecat spre fata- forma ce obliga schiorul la pozitia corecta de schi.
 
Incaltarea unui clapar in 4 clape se face in felul urmator:
 
- puneti un ciorap uscat. Un ciorap, chiar si usor transpirat face ca piciorul sa alunece mai greu in clapar
-e recomandat un ciorap inalt (de schi) fara modele in relief si mai ales foarte bine intins. Orice cuta se va imprima pe piciorul Dvs, va jena si va face rau.
-pantalonii sau burduful pantalonilor de schi nu se baga niciodata in clapari. De aceea pantalonii de schi sint largi si elastici jos, pentru a se pune peste clapari si NICIDECUM in clapari. Acelasi lucru se va face cu pantalonul interior (burduful).
-desfaceti cele 4 clape claparului si fiti atent ca ele sa nu se reagate pe prinderile lor. Desfaceti si scaiul de deasupra clapelor.
-apasati foarte tare pe limba claparului. Ea trebuie sa iasa din clapar si sa departeze cele doua margini ale claparului, lasind deschiderea cit mai mare.
-introduceti piciorul in clapar si apasati fara sa panicati. Trecerea calciiului este mai dificila dar dupa ce calciiul a trecut veti vedea ca lucrurile sint in regula. Pina cind calciiul va trece veti avea inpresia ca aveti un clapar prea mic. Nu disperati insa. De apreciat daca claparul e mic nu este posibil decit dupa ce calciiul este la locul lui.
-Daca se poate, cereti ajutorul cuiva. Persoana se va pozitiona in fata Dvs si va forta marginile claparului sa se deschida cit mai mult pina cind piciorul a intrat. Nu uitati sa trageti tare limba claparului inspre afara, acest lucru obliga claparul sa se desfaca cit mai mult.
Dupa ce ati bagat calciiul, loviti un pic cu calciiul claparului in podea. Laba piciorului se va aseza la locul ei.
Repuneti limba claparului la locul ei- uitati-va bine care este pozitia corecta la claparul pereche. Limba claparului trebuie sa fie pozitionata peste tibie, in contact cu tibia. Nu lasati limba claparului asezata peste marginile claparului, ea trebuie sa fie in interior.
Verificati daca limba claparului este bine intinsa- trageti un pic de ea in sus.
Inchideti clapele incepind de jos in sus. Nu stringeti prea tare de la inceput, reglajele se pot face si dupa aceea.
Ca sa puteti inchide mai usor ultima clapa, cea de sus, trebuie sa stringeti mai intii banda de scai, daca claparul este dotat cu asa ceva.
 
Daca ultima clapa nu se inchide sau e prea strinsa, verificati daca exista posibilitatea ca ea sa fie reglata sau deplasata in functie de grosimea gambei piciorului Dvs. In mod normal, deplasarea se face cu o cheie imbus, se desface surubul de prindere si cremaliera pe care clapa agata pentru a inchide claparul  se depaseaza pe gaura urmatoare. (la anuminte modele de clapari exista si o posibilitate de reglare a clapelor prin insurubarea- desurubarea lor sau prin rasucirea cremalierelor de prindere, prin rasucire ele se deblocheaza din pozitia initiala si pot fi deplasate).
 
In teorie, degetele trebuie sa atinga usor virful ghetei claparului dar sa nu fie incomodate, pliate, indoite,  trebuie sa le puteti misca.
 
Ca  sa apreciati daca lungimea claparului este cea buna, trebuie sa tineti piciorul in pozitia de schi, cu genunchiul flexat si cu tibia proptita bine pe limba claparului. Ca sa intelegeti aceasta pozitie, priviti din lateral orice clapar si veti vedea: claparul are o forma care obliga piciorul la pozitia de schi, nu veti putea sta cu genunchii drepti sau cu piciorul perpendicular pe sol.
 
De altfel, daca simtiti ca un clapar va tine in spate, pe gamba, ginditi-va sa va puneti in pozitia de schi, proptiti bine tibia pe limba claparului.
 
Daca aveti laba piciorulu foarte lata, luati un clapar mai mare cu un numar.
 
Ideal este sa prevedeti un pic de timp pentru a incerca un clapar, daca va grabiti prea tare nu veti reusi sa puneti totul la locul lui si veti avea impresia ca ceva nu e bine.
 
In incheiere repet ce am spus deja: Pentru cineva care nu a pus niciodata clapari, prima incercare poate speria. Nu este insa cazul, trebuie sa va spuneti ca un clapar este cu totul altceva decit un pantof, rigiditatea lui este necesara pentru a schia si pentru a proteja glezna. Dupa ce v-ati incaltat, relaxati-va inainte de a face citiva pasi si incercati sa faceti pasii in pozitia cu genunchii flexati, altfel totul vi se va parea prea ciudat.
 
Atentie mare si la scoaterea claparului din picior:
- nu panicati
-deschideti toate clapele si nu lasati buclele de prindere agatate  pe cremaliera de prindere.
-impingeti limba claparului la maxim in afara pentru a deschide marginile claparului. Cu o mina puteti tine limba in aceasta pozitie
-cu cealalta mina, bagati doua sau trei degete in  partea din spate a claparului, in spatele gambei. Cu aceasta mina va trebui sa impingeti, sa faceti o pirghie. Trebuie scos calciiul, dupa care totul va merge bine.
-ramineti relaxati, nu panicati si nu va incordati prea tare piciorul, altfel (desi se intimpla destul de rar) riscati sa vi se puna un circel.Daca ezitati intre doua numere de clapar, alegeti intotdeauna numarul mai mare!

schiuri si clapari, second hand, toate marimile

slatinicus@yahoo.com

dincolo
              de bani

Anunturi Timisoara

Vand schiuri si clapari . Schiuri de la 80 cm la 180 cm si aproape toate marimile de clapari, scoica sau in 4 clape.

skiuri, schiuri, ski, skiuri,skiuri alpin,schiuri carv,schiuri second,schiuri second hand,schiuri, schi, echipament de schi second, echipament de schi, clapari, bete de schi, casti de schi,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara,skiuri k2,salomon,oversize, radical,freeride,freestyle,offpiste, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri carve, skiuri carving, carving, second, rossignol, k2, dynafit, dynastar, volkl, salomon, elan

lot de schiuri. lot skiuri,skiuri second hand en gross, schiuri la pret de lot,schiuri de vanzare,vand schiuri,schiuri sh,schiuri second hand , vand casti,vand snowboard,clapari de vanzare , vand clapari, Schi online, schiuri online, schiuri de ocazie, schiuri second-hand, magazin online de schi, vânzare schiuri, vânzare online schiuri, ski de ocazie, ski second-hand, magazin ski online, vanzare ski, clapari de ocazie, clapari second-hand, clapari online, vanzare clapari, snowboard de ocazie, snowboarduri noi, snowboard online, vanzare snowboard, schiuri de copii, schiuri freeride, snowblade de ocazie, snowskate, schiboard, skiboard, bete schi de ocazie, bete schi second-hand, bete online, vanzare bete schi, magazin online schi, magazin online schiuri, reparatii schi, casca schi, casca snowboard, casti de ocazie, schiuri second hand de vanzare, schiuri de ocazie, skiuri de okazie,casti second-hand, rachete de ocazie,oferta schiuri si echipament schi fara concurenta, rachete second-hand, ceara schi,intretinere schiuri, vanzare schiuri second hand, schiuri de vanzare, schiuri carv,skiuri carve,schiuri second,schiuri second hand,skiuri carving,skiuri,skiuri schi, echipament de schi second, echipament de schi, clapari, bete de schi,ski, casti de ski,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri rossignol, skiuri carve salomon, skiuri carve elan, skiuri carve dynastar, skiuri carve k2, skiuri carve scott, skiuri carv dynafit, skiuri carve volkl, skiuri carv head, skiuri carve blizzard, paci snowboard burton,ceara ski, aparat ascutit canturi ,poze schiuri second hand,poze schiuri,modele schiuri,schiuri model carv,ski de viteza, ski freeride, schiuri freestyle, schiuri de slalom, schiuri second ghandschiuri noi schiuri second hand,accesorii schiuri,defectiuni schiuri,ceruit schiuri, reparat cant schiuri, radius, side cut, rayon, schiuri nervoase, skiuri cu personalitate, vanzare schiuri second hand modele VIP, accesorii snowboard,defectiuni snowboard,de vanzare schiuri carv si clapari, stare buna, preturi fara concurenta, ieftin, second hand, skiuri carv, schi carv, vand skiuri, vand schi, vind ski, ofera de pret,super pret la schiuri carv, modele carv, pret mic, skiuri la oferta schiuri,skiuri,schi,ski, vanzare, carv,carving,carvuri,vinzare, vinzare schiuri,vanzare echipament schi, clapari, clapari de schi schiuri carv,snowboard,placa de snowboard,schiuri , Magazin cu echipamente pentru sporturile de iarna. Echipamente second hand de cea mai buna calitate. alte articole de schi, Schiuri si snowboarduri, Schiuri magazine, preturi, oferte. Cea mai buna oferta, reduceri fara precedent, schiuri la pret redus, calitate maxima, schiuri de vanzare la cel mai mic pret,Comparati preturile magazinelor online, Schiuri gasiti cel mai mic pret, cumparati cel mai ieftin Schiuri din magazinul preferat Schiuri, Schiuri de vanzare, pret, lista de pret, ski, schi, forum schi, statiuni, schiuri, echipament de schi imagine, imagini, magazine, ieftin, ieftine,schiuri la preturi bune, preturi, oferta, oferte, compari, compara, cumparare, cumperi, arad,placi,snow,snowboard second hand,vand snowboarduri,second hand,ski,schi,ski second,echipament schi,echipament ski , echipament, timisoara,bete online, vanzare bete schi, magazin online schi, magazin online schiuri, ski arad,schiuri lugoj, skiuri piatra neamt,ski iasi,botosani echipament de schi cluj, echipament de schi deva,schiuri carv in orastie, schiuri de vanzare predeal, schi valea prahovei,schiuri second sinaia,schiuri second hand azuga,schiuri vatra dornei, schi muntii dornei, echipament de schi second,arieseni, straja,semenic, muntele mic, echipament de schi, clapari, bete de schi, casti de schi,echipament de schi bucuresti, echipament schi timisoara,skiuri k2,salomon,oversize, radical,freeride,freestyle,offpiste, echipament de schi cluj, echipament de schi deva, schiuri second targu mures, schiuri carv iasi, skiuri carve, skiuri carving, carving, second, rossignol, k2, dynafit, dynastar, volkl, salomon, elan , schiuri de vanzare, pret promotional, pret bun la schiuri second hand, vanzare schiuri

AlpControl Aluflex Armada Atomic Benoît Paris Black crows Black Diamond Blizzard Bohême Bumtribe DPS Dupraz Dynafit Dynamic Dynastar Elan Faction Fischer G3 Goode Hagan Head K2 Kneissl Kästle La Sportiva Line Majesty Merelli Movement Nordica Powderequipment Quechua Rossignol Salomon Scott Silvretta Stöckli The Faction Collective Trab Vertical V-Quest Voilé Völkl White Dot Zag